Event: En välbesökt gratisföreläsning om sponsring

I måndags bjöd författarna till Hållbar sponsring Magnus Berglund och Frans Fransson, tillsammans med Scandic, in till en gratisföreläsning om sponsring.

Ett femtiotal besökare deltog för att få tips om hur man kan arbeta för att få fler sponsorer. Mycket glädjande fanns det också en bred palett av rättigheter (föreningar, förbund, evenemang och individer) på plats. De hade sin hemvist från såväl idrott, kultur som social sponsring. Eventet genomfördes på det fashionabla hotellet Scandic Downtown Camper, beläget mitt i centrala Stockholm.

Det var till synes många nyfikna deltagare som ville bli inspirerade i ämnet och nätverka med andra deltagare. Författarna gav under en dryg timmes föreläsning 10 tips om hur man kan utveckla sitt sponsorarbete internt och samtidigt få mer framgångsrika sponsorskap. Alla tips utgick från boken Hållbar sponsring och gav en inblick i vad man kan finna där.

Ett stort tack till såväl Scandic som alla deltagare som kom och som förgyllde morgonen.

Fotograf: Mats Lundgren.