Beställ boken Hållbar sponsring

Vad roligt att du vill beställa boken Hållbar sponsring! Om du vill beställa en (1) eller ett par böcker rekommenderar vi att du köper boken hos nätbokhandlarna. Du kan i dagsläget välja mellan Adlibris och Bokus.

Klicka på länkarna eller loggorna för att gå direkt till boken på respektive sida.

 

Gruppbeställningar

Allt fler förbund och ligor har köpt in boken till sina idrottsföreningar. Boken används på våra utbildningar inom SISU, samt kan förstås fungera som gåva från en sponsor som sponsrar många rättigheter.

Priset på gruppbeställningar varierar, men räkna med ungefär 439 kronor per bok. Moms ingår, men frakt kan tillkomma beroende på antal böcker och var i landet de ska levereras.

Om du vill ha en föreläsning och dela ut boken i samband med den kan vi oftast ta med alla böckerna till det tillfället.

Hör av dig via e-post om du är intresserad av en gruppbeställning och/eller föreläsning. Du når oss på kontakt@hallbarsponsring.se.

Intresseanmälan för gruppbeställning

Fyll i formuläret för att göra din intresseanmälan. Kontakta oss om du har frågor eller även är intresserad av en utbildning eller föreläsning i samband med “utdelningen” av böcker, till exempel vid ett års- eller strategimöte.

Efter det att du fyllt i formuläret och klickat på “Beställ” kommer vi att kontakta dig så fort vi får möjlighet.

Observera att det är viktigt att du fyller i korrekta uppgifter, särskilt e-postadress så att vi kan kontakta dig.

Du betalar efter att du lagt din beställning och blivit kontaktad av oss.

Här kan du ta del av vår returpolicy eller kontakta oss om du har frågor.